

PEAK DISTRICT NATIONAL PARK AUTHORITY PARISHES' DAY MEETING - TO BE HELD FROM 9.30 AM ON 30 SEPTEMBER 2017 IN ALDERN HOUSE, BASLOW ROAD, BAKEWELL

File: A1182/4/1742

Attendance	by: Ch	ief Executive (), Directors (), with others as needed by agenda.	
At 09:00	1	Arrive 9am for registration and refreshments	
30 mins			
At 09:30	2	Peak Park Parishes' Forum AGM	
30 mins			
At 10:15 5 mins	3	Parishes' Day 2017: Connecting communities with the special qualities of the National Park - introduction by Cllr Mrs Lesley Roberts, Chair of the Authority	
At 10:20	4	Connecting People to Place: Understanding, Enjoying, Conserving and Enhancing the Special Qualities of the Peak District National Park - presented by John Scott, Director of Conservation and Planning and Brian Taylor, Head of Policy and Communities	
At 10:20 25 mins	5	Presentation by John Scott and Brian Taylor	
	6	Group Discussions on the Special Qualities Valued by Local	
At 10:50	0	Communities	
110 mins		Drief Oursenant of Markahan Discussions from the Obein of	
At 12:40	7	Brief Summary of Workshop Discussions from the Chair of each group	
20 mins			
At 13:10	8	Lunch	
50 mins			
At 14:00	9	Updates from the National Park Authority - John Scott, Brian Taylor and Adele Metcalfe	
45 mins			
At 14:45	10	Open Session - questions to Members and Officers	
45 mins			
At 15:30	11	Closing Remarks by Cllr Mrs Lesley Roberts, Chair of the Authority	
10 mins			
At 15:40	12	Refreshments Available until 4pm	

20 mins							
donm		Date Not Specified at Time Not Specified					
≻to conclude at 4.00 pm <i>≺</i>							

Distribution:

Chief Executive Directors Heads of Service Team Managers PA to Chief Executive – Belinda Wybrow